TEATER & DANS

En profil med dans och teater

Jakten på den bortglömda skatten

170518_föreställning_6-7(2017-05-19)

Den 18/5  spelade showprofilen i 6:an och 7:an upp sin föreställning "Jakten på den bortglömda skatten"  för familj och vänner. Det blev en minst sagt lyckad och uppskattad föreställning fullspäckad med roliga och spännande moment som fick publiken att tappa andan. Lyxen för dessa elever att få repa en heldag med koreograf och regissör samt ha en ljus- och ljudtekniker på plats och stå på en professionell scen bidrog till att föreställningen blev helt underbart magiskt och något som många elever och föräldrar kommer att minnas med glädje och stolthet.

Dans och teaterföreställningen handlande om olika figurer från olika delar av världen som hamnade på en och samma ö vid namn "Plastic Island"och där började jakten på den omtalade skattkistan. Vi, Karen Monie och Sofia Gabrielsson, är oerhört stolta över gruppen som tillsammans lyckades väva ihop en fantastisk berättelse helt och hållet utifrån deras fantasi och kreativa förmåga. Vi hoppas verkligen att alla fortsätter med profilen nästa termin och ser fram emot flera uppsättningar med denna grupp.

Showprofilen på Stadsteatern

Showprofilen på Stadsteatern(2016-12-13)

Den 8 december fick Showprofilen  vara testpublik på Stadsteatern.

Förutom denna teaterutflykt har profilen varit på ett genomdrag av Spelmannen på taket på Stadsteatern, En midsommarnattsdröm på Gottsunda Dans & Teater samt dansföreställningen Babel på Gottsunda Dans & Teater. Nästa termin blir det äntligen dags för dem själva att stå på scen och vilken show det kommer att bli!

/Karen Monie

TeatersminkningSminkning på teaterprofilen

(2016-09-29)

Eleverna som går fördjupning teaterprofil får välja vad de vill lära sig om inom teaterns olika delar. Idag fick det bli teatersmink med temat läskigt. Nästa vecka lär de sig att sminka blodiga sår.

/Karen på Gottsunda Dans&Teater

19 maj 2017