Olas fotbollsblogg

Här kan du följa Ola Rydstrands funderingar om livet i allmänhet och fotbollslivet i synnerhet.

Tidigare publicerade bloggar

(2019-08-22)

Dags att börja författa igen efter en lång skön sommar. Den enda veckan som inte direkt var skön var den jag, Björne och Ogge tillbringade i Halmstad under Utvecklingslägret. Stormvindar och regn präglade veckan i en av de bättre sommarstäder som finns. Vi roade oss med fotboll om dagarna och annat om kvällarna och hade trevligt ändå.

Nu är vi tillbaka i den sköna vardagen igen och vi är tillbaka i Gottsunda. Vi har fått en ny skola som är oerhört fräsch och fin och det finns en suverän skolgård. Varje morgon känns det oerhört stimulerande att komma dit. Under onsdagens invigning spelades Labyrints "Välkommen hem" i högtalarna och vad kunde vara mer passande.

Det är ett tufft år vi gått igenom efter branden, men vi har bitit ihop och kämpat och nu kommer belöningen.  Alla samlade på samma ställe och det här kommer att bli bra. Vi har fått kollegor igen och ett personalrum, under fjolåret var vi aningen isolerade i Gottsunda vid träningsplanen och vårt personalrum var bilen. Betydlig trevligare och bättre nu att kunna sjunka ned i en fåtölj eller soffa och "tjöta" lite med de andra på morgonen.

Vi har fått fått två nya elever som ska upp på "Wall of Fame" och det är Ida Wallin och Sofia Sterner som båda blev kallade till det första landslagslägret för flickor 04 på Bosön. Nu hoppas vi också att båda eller nån av dom kommer att spela landskamp under hösten. Vårt snitt håller i sig och det innebär att ca 2 elever/årskurs kallas till landslagsläger eller landskamp. Tyvärr försvann ju hela vår fina vägg med bilder på alla dessa under branden men vi har foton kvar och "Wall of Fame" kommer att finnas inom en snar framtid igen.

När det här skrivs har vi haft terminens första träning med våra sjuor och det kändes bra att vara igång igen.

Det här inlägget får ni se mera som ett livstecken från mig och jag lovar att det kommer att bli mer att läsa och fylligare framöver.

Ola Rydstrand

e-post